WILEY X POLARIZACIJSKE NAOČALE

Sada već pomalo davne , 1987.godine , Wiley X  Inc., pred sebe stavlja najzahtjevniji zadatak u povijesti kompanije – postati svjetski lider u proizvodnji zaštitnih naočala i rukavica , kako za potrebe policije , državnih službi , vojske , tako i civila.

Iz uske suradnje s oružanim snagama SAD-a i Specijalnim postrojbama , iznjedreni su proizvodi vrhunske kvalitete uz korištenje najviše tehnologije , jer u tom području , gdje se radi o sigurnosti građana , ali isto tako i sigurnosti službenih osoba , mjesta za pogrešku nema i ne smije ga biti.

Iz svega ovoga , proizašla je i poprilična korist i za nas ribolovce. Naime , uz korištenje istih , vrhunskih tehnoloških procesa i standarda , Wiley X proizvodi i širok asortiman polarizacijskih naočala, koje su po svojim performansama  praktički neuništive.

Uz matičnu bazu u Livermore-u , u Kaliforniji , kompanija je 2007.godine otvorila i podružnicu u gradu Vemb , u Danskoj , kako bi pokrila potrebe Europe i Srednjeg istoka, te Afrike.

Proizvodi Wiley X nose certifikat ISO 9001 , kao i ANSI Z87.1 sigurnosni certifikat , koji jamči otpornost stakala na udarce i pogotke stranih predmeta velikih brzina.

Zbog visoke kakvoće svojih proizvoda , naočale proizvode i za John Deere , Harley Davidson  i Remington.

…a sve je počelo , već spomenute , 1987.godine , kada je Myles Freeman Sr. , vojni veteran , osnovao Wiley X i počeo s proizvodnjom zaštite za oči za one koji štite Ameriku…

Danas , njegovi sinovi , Dan Freeman i Myles Freeman Jr.  , uspješno nastavljaju očev san , te su digli kompaniju na sam svjetski vrh.

Ali , vratimo se malo na ono što nas ribolovce zanima najviše – polarizacijske naočale.

Polarizacijske naočale , osim onih vojno-taktičkih , namijenjene sportu , aktivnom životu u prirodi , vožnji i sl. , podijeljene su u tri glavne skupine , i to : Climate Control , Active Lifestyle i Changeable.

WX ECHO , serija Climate Control

Serija Climate Control ima ukupno 13 različitih modela naočala , dok najveća serija , Active Lifestyle ( najpopularnija među ribičima i lovcima ) , ima čak 23 različita modela naočala.

WX SLAY , serija Active Lifestyle

Serija Changeable ima ukupno 5 modela različitih naočala , čija je glavna karakteristika okvir naočala , koji omogućava brzu i jednostavnu izmjenu polarizacijskih stakala, kako bi se što brže i lakše prilagodili datoj situaciji.

WX SAINT , serija Changeable

Ponosni sam vlasnik WX naočala , model Slay , i izuzetno sam zadovoljan , te nakon godina bavljenja ribolovom i korištenja raznih polarizacijskih naočala , mogu sa sigurnošću reći da su ovo najbolje i najudobnije naočale koje sam ikad koristio.

Nisu nimalo jeftine , jer cijena se , ovisno o modelu , kreće od 120-200 američkih dolara , no , naletite li na kakvu dobru priliku , vrijedi ih uzeti. Vrijede svakog novčića i zasigurno nećete požaliti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*