WILEY X – novi izazovi u 2019.godini

Dvostruki uzastopni pobjednik Efttex-a ( 2017.i 2018. godine ), u kategoriji naočala, vjerojatno i najjači svjetski proizvođač opreme za zaštitu očiju i vida, kompanija Wiley X , najavljuje niz noviteta za 2019.godinu.

No, ponajprije , najavljuju žestoku borbu i napad na treću uzastopnu krunu najboljih na Efttex-u !

Pa, pogledajmo što su nam to pripremili za 2019.godinu…

Dakle , u svoju liniju proizvoda za 2019.godinu, Wiley X uključuje 4 nova modela naočala, u 9 različitih stilova. A novi modeli su : WX Aspect , WX Kingspin, WX Compass i WX Vallus.

WX Aspect i WX Kingspin dizajnirani su i iz rađeni s izdržljivim opružnim šarkama, što ih čini ugodnijim za nošenje ,uz manji pritisak  na čeoni režanj . Tradicionalne šarke imaju limit rastezanja do cca 90 stupnjeva , što stvar pritisak na čeoni režanj , a samim time , može izazvati i neželjene i neugodne glavobolje. Kod ovih modela, opružne šarke se ”otvaraju” šire, uz manji pritisak, naočale lagano leže na glavi , pa su ugodnije za dugotrajno nošenje.

WX Kingspin su tanjeg , nižeg profila okvira, moderne , a onome tko ih nosi bit će pravi užitak i simbol stila života.

WX Aspect su izuzetno lagane, zaobljene su tako da smanjuju bočno probijanje svjetlosnih zraka, uglađene su, a tanak ali izdržljiv okvir s gumiranim vršcima dizajniran je za udobno i dugotrajno nošenje. Oba ova modela dolaze s dvije različite opcije boja polarizacijskih leća.

 

WX Compass imaju jedinstven dizajn polu-obruča iznad jakog i stabilnog , punog okvira. Iza leće je specijalna brtva, koja , s jedne strane , sprečava ulazak prašine i prodor vjetra , dok s druge strane , osigurava udobno nalijeganje naočala na lice. Kako je tu brtvu moguće maknuti i prema potrebi opet staviti, na taj se način lako možete prilagoditi trenutnim uvjetima u prirodi. Dolaze u dvije boje okvira sa po dvije rayličite opcije boja polarizacijskih leća.

WX Vallus model karakterizira širok , pomalo predimenzioniran okvir , kojim dominira WX logo. Iako zbog svog robusnog izgleda mogu djelovati kao da su teške, u biti su totalno suprotno – doslovno su lagane poput pera. Uz to , krase ih leće koje odgovaraju ANSI standardu , tj. pružaju zaštitu očiju i lica od snažnih udaraca . Laički rečeno , to su tzv. balističke leće , otporne na udar metka. Dolaze u tri različite boje okvira sa po dvije različite boje polarizacijskih leća.

Uz sve gore viđeno, Wiley X nudi širok izbor zaštitnih naočala raznih oblika i dizajna, za odrasle i djecu, sportaše, policajce, pripadnike vojnih postrojbi….raznih namjena i mogućnosti, od dodavanja gumenih brtvi koje prianjaju uz lice i sprečavaju prodor svjetlosti i raznih čestica , do izmjenjivih leća u raznim bojama.

Ovo je dodatak koji jednostavno morate imati , jer uz vrhunsku zaštitu nudi i estetski i moderni dizajn !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*