SALM varalice by Alexey Smirnov

Kompanija SALM , u vlasništvu Alexeya Smirnova , A.Smirnoff Fishing Tackle , tržištu varalica nudi jedinstvene i zanimljive proizvode , prvenstveno varalice.

Alexey nam dolazi iz Sankt Peterburga, Rusija , a njegovi se proizvodi na tržištu nalaze već više od 20 godina.

Pomno rađeni vrijednim rukama , pažljivo i dobro površinski zaštićeni ( što im daje izuzetnu izdržljivost i otpornost ), naoružani oštrim i pouzdanim trokukama te obojeni u vrlo lovne dezene , ovi vobleri zaslužuju da im se posveti veća pažnja.

Svi modeli voblera rađeni su ručnim postupkom od punog drveta , što im također daje određenu masu i robusnost u usporedbi s većinom modernih , plastičnih voblera. O žici koja ide kroz tijelo voblera ne treba trošiti riječi – debela , jaka i nerđajuća. Prstenovi su robusni i pouzdani. Pakte varalica dovoljno su debele ali i elastične , pa ne dolazi do nekih neočekivanih pucanja kod neplaniranih ” susreta ” s podvodnim preprekama.

Same su varalice SALM osvojile niz prestižnih nagrada na sajmovima ( uglavnom na istočnim tržištima ) , a ribolovci koji njima love donijeli su i niz medalja i pehara s raznih natjecanja u ribolovu varalicom.

Poseban su dio priče varalice namijenjene ribolovu troling tehnikom. Posebnog oblika pakti , dodatno balansirane i podešene za ovakav način ribolova , a sve prema savjetima ribolovaca sa sjevera kontinenta , pravo su smrtonosno oružje. Izuzetno popularne u nordijsko-skandinavskom okruženju , glave su došle mnogim kapitalnim primjercima lososa i morskih pastrva.

No , ni ostali predatori nisu pošteđeni opasnosti zvane SALM vobleri. Štuke , pastrve , grgeči , somovi , smuđevi…ulovi svih ovih vrsta ostvareni su nekima od SALM varalica.

Iako će pravi znalci najveću zamjerku pronaći u vizualnom kopiranju nekih od najpoznatijih modela varalica u svijetu , ali , u njihovu lovnost sumnje nema.

 

Zato , potražite SALM voblere koji se kriju pod imenima Aldan , Kornet, Volga , Dvina , Lena , Neva, Amur , Baltika, Kama, Enisej i Tobol.

Za više informacija i kupnju , posjetite www.asmirnoff.ru i www.salmlures.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*