Rapala SHADOW RAP SHAD

Među novitetima za 2017.godinu , u seriji Shadow Rap , stiže nam novi model pod radnim imenom Shadow Rap Shad.

O Shadow Rap seriji i akcijama

Dying Minnow ( umiruća ribica ) akcija kod varalica iz serije Shadow Rap , u kombinaciji s Wounded Minnow ( ranjena ribica ) i Escaping Minnow ( ribica u paničnom bijgu ) akcijom ( otprije primijenjn akcije kod Scatter Rap serije ) , su tri glavna stupnja kada je potencijalna žrtva najzanimljivija kao meta napada grabežljivca.

Dying Minnow akcija je jednostavna – cimnete ( tvičnete ) varalicu koja krene poput pikada i iskrene se na bok , te okrene prema natrag. Baš poput zadnjih trzaja umiruće ribice.

Za razliku od ostalih jerkabait varalica , Shadow Rap serija varalica je poznata po tome da varke iz ove serije rade , nakon tviča i otpuštanja strune , okret od gotovo 180° !

Kada jednom dobro savladate ovaj potez , moći ćete varalicu zadržati praktički u mjestu , a samim time i duž vremena u zoni napada grabežljivca.

Shadow Rap Shad

Veliki grabežljivci jednostavno ne mogu odoljeti akciji ove varalice. Ona jednostavno pliva horizontalno , trzajući tijelom, kao da se bori za život. Kada napravite pauzu u konstantnom povlačenju , ona se počinje polako vertikalno dizati , i dalje oponašajući ribicu u životnoj borbi. Veći profil varalice daje jači i veći odbljesak , ali i mogućnost agresivnijeg povlačenja varalice.

Ono što krasi ovu varalicu je : tijelo sa teksturom poput ljuski, prozirne boje , efektna paleta ” hladnih ” boja, oštri zaokreti s lijeva na desno , sporo uzdizanje kod pauze , dobra bacačka svojstva, kuglicama otežano i ozvučeno tijelo.

dio široke palete boja

Ova varalica zaranja od 0.9-1.2 m , dugačka je 9 cm i teška je 12 grama. Naoružana je sa po dvije trokrake VMC Thin Wire Black Nickel Round Bend udice , a dolazi u čak 18 boja.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*