FISH UP umjetni mamci

FishUp je proizvođač umjetnih mamaca iz Ukrajine , a kompanija je osnovana od strane iskusnih ribolovaca , višestrukih pobjednika na raznim takmičenjima diljem Ukrajine.

Povijest FishUp-a započinje s prvim izrađenim imitacijama raznih insekata.

Prvobitno su te imitacije bile napravljene isključivo za osobnu upotrebu , no, ispalo je da su vrlo upotrebljive i lovne , što je dovelo do iznimne popularnosti među ribolovcima.   Pozitivne reakcije s terena i odlične recenzije o lovnosti i izuzetnom učinku ovih imitacija ubrzale su čitav ovaj projekt , koji počiva na želji da se stvori visoko-kvalitetni i učinkovit mamac po pristupačnoj cijeni.

Svi mamci FishUp su dizajnirani i proizvedeni u Ukrajini, uz uporabu moderne tehnologije. Svaki je model , prije masovne proizvodnje , podvrgnut dugotrajnim testovima i tehničkim poboljšanjima .

U proizvodnji ovih mamaca koriste se samo najkvalitetnije sirovine i prirodno atraktanti te sol , što ove mamce čini osobito privlačnima za grabežljivce.

 

TANTA

Tanta je mamac koji imitira jednog od crva iz velike porodice crva koji žive uglavnom u otpadnim vodama iz kućanstava, a omiljena je hrana riba na mjestima gdje se takve otpadne vode slijevaju u otvorene vodotoke.

Kod samog dizajna ovog mamca , cilj je bio stvoriti imitaciju koja će biti izuzetno pokretljiva , mala , ali debelog tijela , a da što vjernije imitira prirodnu hranu. Izuzetna je pokretljivost rezultat duboko rebrastog tijela koje stvara vibraciju i ima dobru pokretljivost i kod vrlo pasivnih tehnika ribolova , s minimalnim pomacima mamca , kada je riba izuzetno osjetljiva i oprezno uzima ponuđeni mamac. No , nemojte misliti da je ovo mamac samo za takve situacije , već iskušajte Tantu i kad riba agresivnije uzima hranu.

Tanta dolazi u dužinama od 22, 42 i 61 mm.

TANTA

 

                                                   ARW WORM

 

ARW worm je rezultat krvavog i napornog rada kreativnog tima iz FishUp-a. Ideja je bila napraviti mamac koji će biti lagan i kompaktan s izuzetno pokretnim repom ( punim zraka ).

Ovaj je mamac najučinkovitiji kada s njim poskakujete po dnu u malim amplitudama. Naravno , kombiniranje raznih načina cimanja , trzanja , povlačenja i sl.poteza , rezultirat će s više napada grabežljivaca.

Zbog jedinstvene forme , rep se pomiče i kod najnježnijeg pomaka vrhom štapa i uvijek se izdiže od dna. U većini slučajeva , rezultat ribolova su grgeči , bez obzira na njihovu veličinu i aktivnost. Moguć je i ulov štuke i smuđa. No , nemojte se iznenaditi ako ulovite i poneku ne- grabežljivu vrstu riba.

Izuzetna pokretljivost i velika mogućnost brojnih varijacija , rezultirat će brojnim udarcima i ulovima. Ovo je izuzetna varalica za mikro jig ribolov.

Dolazi u dužini od 55 mm.

ARW worm

…nastavlja se…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*