FINS upredenice

Dugo sam razmišljao na koji bih način  ribolovcima iz Hrvatske predstavio američke upredenice kompanije FINS. Kada na tržištu imat pravu malu poplavu upredenih struna iz Japana , kao i kompanija s jakim kampanjama poput Berleya , uz sve to još dodate proizvode iz Kine , nije lako odabrati pravi način da predstavite ovakvu grupu proizvoda , osobito zbog toga što svatko tvrdi da je upravo njegov proizvod onaj najbolji.

Stoga ću Vam jednostavno prenijeti par rečenica , koje nam je u dopisu dostavio gospodin Dave Burch , predsjednik kompanije. Pa evo što on kaže.

FINS je kao kompanija , pred sobom imao više izbora koji će putem krenuti na svjetsko tržišt. Prije mnogo godina , odabrali su svoj put – iskoristit će svoje znanje i tehnologiju proizvodnje upredenih struna , te ih proizvoditi za one kompanije koje se bave prodajom takvih super struna. Tokom niza godina , tim istim kupcima su date i dodatne usluge s ciljem poboljšanja performansi upredenih struna od Spectra vlakana.

U kompaniji su razvili stručno znanje u bojenju , presvlačenju i drugim post-proizvodnim tehničkim operacijama u obradi Spectra vlakana , kako bi do ribolovca došle upredenice vrhunskih karakteristika.

Čitavo vrijeme bila je prisutna uska suradnja s  brand managerima velikih kompanija , s malim kompanijama , kao i suradnja s profesionalnim ribolovcima i kapetanima i vodičima brodica za sportski ribolov na moru.

Serija proizvoda poznatija pod nazivom ” situacijske upredenice ” , dakle , strune namijenjene specifičnim tehnikama , vrstama riba i terenima , bila je samo prirodni rezultat te suradnje i još jedan dokaz sposobni ove kompanije.

Kako su vrlo brzo postali svjesni činjenice da nijedna upredenica na svijetu nema bezrezervnu podršku svih ribolovaca , odlučili su ribolovcima ponuditi svoju seriju ” situacijskih upredenica ” , gdje ribolovac ima široku mogućnost izbora strune , ovisno o načinu ribolova i vrsti ribe , pa do onih ” osobnih ” preferencija.

FINS trenutno nudi 5 različitih serija upredenih struna, koje pokrivaju sve situacije u ribolovu i to : ORIGINAL PRT , WINDTAMER, 40G , EXTRA SMOOTH ( XS ) i SHOCK ABSORBING. Sve strune proizvode se u tvornici u Kentucky-ju , SAD.

Naravno , razvojni tim tvrtke i dalje marljivo radi na poboljšanju karakteristika proizvoda , s ciljem daljnjeg unapređenja , kako bi ribolovcima uvijek bio na raspolaganju vrhunski proizvod.

Zadnje dvije godine , osobno , koristim FINS upredenice , te za njih imam samo riječi hvale. Nadam se da ćete im i Vi pružiti priliku…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*