Camminare čizme Wellington ANGLER

Iz kompanije Camminare , specijalizirane za proizvode od EVA materijala , dolaze i izuzetno udobne i praktične čizme za ribolov , pod nazivom ANGLER.

Iako ih rado i često koriste i građevinski radnici , farmeri i šumari , dizajneri su ih prvenstveno osmisli za ribolovce i kretanje mokrim terenom s plitkom vodom.

Kako EVA materijali imaju neka pomalo nevjerojatna svojstva , kao što je vodonepropusnost i sjajna termička izolacija , uz malu specifičnu težinu , tvrtka Camminare nam nudi zaista sjajan proizvod za naše užitke u prirodi.

Ove čizme , ne samo da vas štite od vlage , one u hladnim danima zadržavaju toplinu vaših nogu , bez neugodnog osjećaja hladnoće i smrzavanja.

Čizme su izuzetno udobne i lagane. Naime , težina im je tek 600 grama po paru ( koji gram više ili manje , ovisno o veličini čizama ) !

S ovako laganim čizmama , u aktivnom ribolovu s dosta kretanja ( kao što je to ribolov varalicom ) , ni nakon čitavog dana provedenog na vodi , u nogama nećete osjećati umor.

Čizme imaju poseban tremo- uložak , koji se lako može izvaditi , oprati i osušiti , te tako uvijek imate čist i svjež umetak.

Osobno , od travnja do studenog , ove čizme nosim isključivo bez uloška , samo na tanke čarape. Zimi , na temperaturama nižim od -10 C , uložak vam održava temperaturu nogu na takvoj razini da je to teško povjerovati ako osobno ne probate. Inače, čizme imaju deklariranu temperaturu tj. očuvanje temperature do -30 C !

Osim što su lagane , lako ih je i održavati ( topla voda , malo detergenta i krpa ili spužva ), na njima ne ostaju ružne mrlje. Uložak treba prati na temperaturi do 40 C.

Dolaze u zelenoj ili bijeloj boji , te u veličinama 39-50.

Sve dodatne informacije možete dobiti na :

www.camminare.pl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*